TROON COLLECTIE

Tover jouw woning om in een paleis met het merk Troon Collectie!

👑 

Voel je koning 

Alle vorstelijke meubels zijn met aandacht en liefde ontworpen. Door middel van ons aanbod van het exclusief Nederlands merk TROON COLLECTIE, vind je bij ons stevige, kwalitatieve en trendy stoelen voor betaalbare prijzen. Dit is het meubelmerk om jouw woning om te toveren in een paleis.

‘‘’ Je hoeft geen Koning te zijn, om je de Koning te rijk te voelen.’’

Zie en ontdek 

Met kennis van de laatste trends en veeleisende selectie biedt Interijeur alleen trendy, kwalitatieve en betaalbare items van het merk Troon Collectie. 

Onze visie

Interijeur is opgericht vanuit een het idee om jou te inspireren met betrekking tot interieur. Ons aanbod is meer dan alleen een meubilair stuk. Wij zijn continue bezig met het collecteren van prachtige exclusieve meubels om jouw woning dat extra speciale, karakteristieke en creatieve twist te geven tegen betaalbare prijzen. 

Ontdek je eigen smaak en voeg karakter toe in je woning. Dat is voor ons het belangrijkst. Om het nog leuker te maken, profiteer je van onze gratis verzendservice en snelle levering!

Zoek je levendigheid, karakter en exclusiviteit in jouw omgeving? Bij Interijeur ben je bij het juiste adres!

Onze missie

Door middel van onze goede klantenservice, kennis van de nieuwste trends en doelgericht zijn naar de beste meubel-prijs-kwaliteitverhouding, bestaat ons assortiment uit artikelen die prachtige veranderingen in jouw interieur kan brengen.