Wie zijn wij?

Onze digitale showroom is dag en nacht open. Laat je inspireren en vind hier betaalbare design meubels. 

Onze visie

Interijeur is opgericht vanuit een het idee om jou te inspireren met betrekking tot interieur. Ons aanbod is meer dan alleen een meubilair stuk. Wij zijn continue bezig met het collecteren van prachtige exclusieve meubels om jouw woning dat extra speciale, karakteristieke en creatieve twist te geven tegen betaalbare prijzen.

Ontdek je eigen smaak en voeg karakter toe in je woning. Dat is voor ons het belangrijkst. Om het nog leuker te maken, profiteer je van onze gratis verzendservice en snelle levering!

Zoek je levendigheid, karakter en exclusiviteit in jouw omgeving? Bij Interijeur ben je bij het juiste adres!

Onze missie

Door middel van onze goede klantenservice, kennis van de nieuwste trends en doelgericht zijn naar de beste meubel-prijs-kwaliteitverhouding, bestaat ons assortiment uit artikelen die prachtige veranderingen in jouw interieur kan brengen. 

Voel je koning

Onze kracht zit voornamelijk in de stoelen. Door middel van ons aanbod van het exclusief merk TROON COLLECTIE, vind je bij ons stevige, kwalitatieve en trendy meubels voor betaalbare prijzen. Dit is het adres om jouw woning om te toveren in een paleis met het merk Troon Collectie.

‘‘’ Je hoeft geen Koning te zijn, om je de Koning rijk te voelen.’’

Kortom, de Troon Collectie zorgt voor een bijzonder koninklijke zitplek voor iedere kamer in uw woning. 

Zie en ontdek 

Ons huidige assortiment bestaat uit een selectie dat voldoet aan een aantal eisen van ons: trendy, kwalitatief en betaalbaar. 

Klantenservice

Onze missie op gebied van klantenservice is dat de klant koning is! Wij vinden de 'beleving' op onze webshop heel belangrijk en hierbij moet alles in de puntjes kloppen. Om onze klanten te helpen overbruggen van A naar B (De 'experience ervaren op Interijeur - bestelling plaatsen tot aan de levering) bieden wij de service om jou hierbij te helpen. 

Heb je een klacht, vraag over een product, geplaatste bestelling of dienst van Interijeur? Bekijk hier de veelgestelde vragen of neem contact op via info@interijeur.nl Onze klantenservice helpt je graag.

Gratis verzending

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis bezorgd. Lees hier meer over onze gratis verzendservice.