Bestellen en verzending

Bestelling plaatsen en ontvangen bij Interijeur 

Gratis verzendservice

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis bezorgd. Interijeur is opgericht vanuit een team voorstanders om jou te inspireren met betrekking tot interieur. Wij zijn continue bezig met het collecteren van prachtige exclusieve meubels om jou iets moois aan te bieden. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Om het voor iedereen betaalbaar te maken, wordt jouw bestelling meestal direct vanuit de leverancier naar jou toegestuurd, zo kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Hierdoor hanteren wij lagere prijzen dan de concurrent en nemen wij de verzendkosten van onze producten voor onze eigen rekening.  

Levertijd

Heb je een bestelling voor 15:00 geplaatst en is alles op voorraad? Dan wordt je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd.

Een pre-order is een vooruitbestelling van een nieuw aangekondigd artikel. Heb je een pre-order geplaatst? Dan staat jouw bestelling direct op de pre-order lijst. Je pre-order bestelling zal worden uitgeleverd zodra het artikel binnen is. Dit brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van een pre-order bedraagt 2 à 3 maanden

Pre-order Track & Tracé: U ontvangt pas in de periode van de verwachtte levertijd de track & tracé van PostNL. 

De verwachte levertijd per artikel staat aangegeven op de productpagina.

Bestelling volgen

Zodra je bestelling is verzonden, houden wij jou op de hoogte over de status van je bestelling met een Track & Tracé code. 

Afwijkende levertijd door verschillende factoren

De levertermijn kan soms onverwachts verlengd worden. Je wordt hier dan per e-mail over geïnformeerd.

Verloren of gestolen pakketje 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat de Track & Trace aangeeft dat de bestelling op jouw adres is afgeleverd - maar de bestelling niet door jou is ontvangen, neem s.v.p. contact met ons op!

14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door PostNL. Wij houden de klant hierop de hoogte tot aan het einde van dit onderzoek.