Gratis verzending

Informatie over de gratis verzendservice van Interijeur

Gratis verzendservice

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis bezorgd. Interijeur is opgericht vanuit een team voorstanders om jou te inspireren met betrekking tot interieur. Wij zijn continue bezig met het collecteren van prachtige exclusieve meubels om jou iets moois aan te bieden. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Om het voor iedereen betaalbaar te maken, wordt jouw bestelling meestal direct vanuit de leverancier naar jou toegestuurd, zo kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Hierdoor hanteren wij lagere prijzen dan de concurrent en nemen wij de verzendkosten van onze producten voor onze eigen rekening.

Levertijd

Heb je een bestelling voor 15:00 geplaatst en is alles op voorraad? Dan wordt je bestelling in 1-2 werkdagen bezorgd.

Een pre-order is een vooruitbestelling van een nieuw aangekondigd artikel. Heb je een pre-order geplaatst? Dan staat jouw bestelling direct op de pre-order lijst. Je pre-order bestelling zal worden uitgeleverd zodra het artikel binnen is. Dit brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van een pre-order bedraagt 1-2 maanden

De verwachte levertijd per artikel staat aangegeven op de productpagina.

Ruilen & retourneren

Niet tevreden over de kleur, model of formaat? Het kan gebeuren dat een artikel niet naar wens is. Meld het bij ons en we denken graag met je mee. Samen kijken we eerst naar een gepaste oplossing. Toch liever retourneren? Dat is ook mogelijk. Lees hier meer over ruilen & retourneren bij Interijeur.